Billedserier
Hent Adobe Flash player

Bord/bænke opsat i juni 2018
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Billeder af bestyrelsen: Ellen Burkarl

10. april 2010
Jeg hedder Ellen Burkarl, er født i 1963 og bor i Hjerm ved Struer.
Jeg ejer, sammen med Peder, Vejlby Klit 67, som vi købte i foråret 2015. Vi havde absolut ingen tidligere erfaring med sommerhuslivet. Det har dog vist sig at være en god oplevelse for os. Den primære årsag til vi købte huset var, at komme noget oftere til havet.
Jeg vil gerne arbejde for, at vores område fortsat skal være et dejligt og attraktivt sted at være. Jeg synes, det er vigtigt, at stierne er let fremkommelige og at der er rent og pænt over det hele. Derfor skal vores affaldssystem også fungere, så man ikke skal bekymre sig om det. Jeg vil gerne arbejde for, at ikke blot husejere, men også lejere ikke er i tvivl om, hvordan man bortskaffer affald – stort som småt.
En anden ting, jeg gerne ser, vi får gjort noget ved, er problemet med de hurtigt voksende hyben. Jeg håber, vi kan finde løsninger i fællesskab. Måske kan vi med tiden få indført andre typer planter/læhegn, som er lettere at styre. Det er et ømtåleligt emne, der deler vandene, men jeg tror på kompromiser.


Hvis du vil skrive til Ellen skal du bruge denne mailadresse: n.formand@vejlbystrand.dk

Seneste nyt
16.10.19
Høringsbrev til Grundejerforeningen Vejlby Strand ang. forslag til Lokalplan nr. 188 - Vejlby Klit 137 Lokalplan nr. 188
Lemvig Kommunalbestyrelse har på sit møde den...
Grundejerforening Vejlby Strand  |   Neerlandiavej 272, Vejlby  |   7673  Vejlby  |   9786 5286  |   info@vejlbystrand.dk